Workshop // SCHATGRAVERS IN BEELD!

Nieuwe data voor 2020!

 

vrijdag 20 maart

 

 

Vrijdag 20 maart 2020

09u30 tot 13u00

 

 

Zin in een creatieve en gezellige workshop? Een workshop die je doet groeien en glunderen als ouder, leerkracht, begeleider,... !

 

Sinds ik kindercoach ben, is ‘Schatgravers’ altijd bij mij! Het is mijn houvast doorheen mijn begeleidingstrajecten. En dat deel ik graag met jou! Door het spel te spelen ontstaan er fijne gesprekken, heerlijke inzichten en verbondenheid. 

 

Schatgravers is een heerlijke methode om in te zetten in je gezin, je begeleidingen met een kind of in je groep. Van kennismaking en intake tot sessies, als afsluiting of gewoon als tussendoortje.  Je gaat op zoek naar je kwaliteiten en talenten tijdens het spel maar ook sta je stil bij wat je plezierig vindt en geniet je van kleine gelukjes.

 

Het levert zelfkennis, zelfvertrouwen, positiviteit en verbondenheid op!

Met het spel 'Schatgravers' gaan we op zoek naar jouw eigenschappen en brengen we ze in beeld! Jij in beeld! En je kind in beeld!

We ontdekken verschillende methodieken om deze in te zetten in je klas, gezin of begeleidende trajecten.  Maar ik maak ook een mix met anderen spelen, methodieken & materialen. 

En dat allemaal op een creatieve & beeldende manier.

 

Als licentietrainer is het mijn missie om je naar huis te laten gaan met nieuwe, frisse ideeën om je kinderen te doen groeien & glunderen... En stiekem ook jezelf! ✨🌱💎 

 

Prijs is €110 inclusief materialen, warme en frisse dranken én een lichte lunch / of apéro

Het spel is ook hier verkrijgbaar voor 35 euro. 

 

Meld je aan via hanne@studiozohelder.be of 0497 65 55 74

 

Heel graag tot dan!

Hanne

 

#workshopschatgravers #studiozohelder #zohelderzocrea #zohelderzogezin #zohelderzoklas #talentgedrevenverbinden 

#opvoedentotzelfvertrouwen #groeienenglunderen

 

Voor de (toekomstige) coaches onder jullie: Door het spel te spelen met andere collega’s ontdek je ook hoe fijn het is om van en met elkaar te leren.

Ik maak dus ook tijd en ruimte om elkaars ervaringen als coach, ondersteuner, schattengraver te delen en elkaar te inspireren! 

Je krijgt ook een kijkje in mijn praktijk en ik wil je een stukje meenemen in verhaal als kindercoach.