Loopbaancoaching

 Ik ben steeds gepassioneerd bezig geweest met groei & ontwikkeling. Binnen mijn eigen loopbaan in het onderwijs heb ik steeds elke kans op uitdaging aangenomen en creëerde ik zo mijn eigen pad. Door mijn jarenlange ervaring als ondersteuner en leidinggevende ben ik gegroeid tot een gedreven coach waar ik geniet van het empoweren van kinderen, jongeren & teams.

 

 

 

 

Zo ontdekte ik dat betrokken worden en deel uitmaken van persoonlijke groei en anderen kunnen aanzetten tot het maken van hun eigen weg, mij enorm veel energie geeft!

 

Die energie kan jou in beweging brengen en zo kan ik jouw anker zijn in het helder maken van jouw professionele vraagstukken.

 

 

 

Door mijn omgeving word ik omschreven als verbindend, authentiek en enthousiast. Professioneel ben ik ondernemend, een bruggenbouwer, een ideeënfontein en ga ik graag vooruit.  Daarnaast kom ik helemaal in een verstillende flow wanneer ik één op één in verbinding kan gaan met mensen. Door het creëren van een vertrouwelijke sfeer kunnen we ontdekken wat jouw zingeving en werkgeluk is en dat in alle aandacht en eerlijkheid.

 

 

Loopbaancoaching kan je richting geven door voor jezelf professioneel alles eens op een rijtje te zetten. Samen brengen we in kaart:

- wat je graag wil, wat je wil veranderen of bereiken,

- waar jouw talenten en vaardigheden liggen,

- waar jouw passies en waarden liggen,

- waar je kan groeien en welke (kleine) acties je kan ondernemen. 

 

Coaching laat je stilstaan bij wat je goed doet voelen, je blij en zelfzeker maakt. Door middel van gesprekken, testen, interviews, oefeningen, .... gaan we op ontdekking naar jouw talenten & kwaliteiten en leggen we jouw persoonlijke puzzel. 

 

Door positieve aandacht win je energie & kracht. Je krijgt goesting (oh, wat houd ik van dat woord) om je vermogen nog meer te doen groeien en te doen knallen!

Talent is iets wat je vanzelfsprekend vindt, waar je geen moeite moet voor doen en je doet glunderen. Maar dat is niet altijd zo helder. Ik houd een spiegel voor zodat je kwaliteiten in de verf worden zet en dat ik ook je valkuilen laat zien.  je laten ontdekken welke omgeving en strategiën je nodig hebt. 

 

Dankzij mijn certificaat als loopbaancoach bij Better Minds at Work kunnen we samen aan de slag met behulp van VDAB loopbaancheques.

 

Algemene voorwaarden

Voldoe je aan onderstaande voorwaarden, dan heb je recht op twee loopbaancheques, om de zes jaar.

  • Je bent reeds 7 jaar beroepsactief.
  • Je bent tewerkgesteld in Vlaanderen of Brussel.
  • Op het moment dat je een loopbaancheque aanvraagt, ben je professioneel actief (in loondienst of op zelfstandige basis, deeltijds of voltijds, in loopbaanonderbreking of tijdskrediet, opzegtermijn of ziekteverlof).
  • Je hebt de afgelopen 6 jaar geen andere gesubsidieerde vorm van loopbaanbegeleiding gevolgd.
  • Je volgt loopbaanbegeleiding in het Nederlands.

Hoe bestel ik loopbaancheques?

Een loopbaancheque aanvragen is eenvoudig: je belt naar het gratis nummer 0800 30 700 of je surft naar de website van de VDAB http://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding.

Nadat je je geregistreerd hebt (contactgegevens en rijksregisternummer), ontvang je per mail een uitnodiging tot betaling van 40€, nadien ontvang je de loopbaancheque digitaal, die stuur je per mail door naar je loopbaancoach voor de aanvang van de begeleiding.