Professionals inspireren

Als leerkracht weet ik als geen ander dat het soms zoeken is om kinderen te doen groeien & glunderen. Tijdens mijn opleiding &n loopbaan merkte ik op dan  tijdens de ontwikkeling van kinderen er relatief weinig preventieve aandacht besteed aan het socio-emotionele welbevinden.
En dat is jammer want wanneer kinderen zich lekker in hun vel voelen, zich veilig voelen & betrokken worden,  ontwikkelen ze zich als veerkrachtige & zelfzekere personen!

 

Maar ook als leerkracht! Want wanneer jij als leerkracht in een context zit die je kansen geeft & veilig is, verzet je bergen!

Tenslotte ben jij hun voorbeeld, dag in, dag uit. Dus 'hoe' ji jer staat, is van belang want kinderen doen niet wat je hen verteld, ze doen wat ze zien.

 

Mijn missie? Om leerkrachten, coaches, opvoeders te besmetten met die glundermomentjes. Elkaar te inspireren en delen wat werkt.

 

En oja, ook mijn persoonlijk verhaal deel ik graag.  Zo voelde me Ikzelf soms 'anders' dan anderen, 'te enthousiast' (vertelde me ooit een ex-collega), te veel willen doen ('Doe jij niet teveel?'), te snel willen zijn, niet vies van een projectje hier en daar, ....
Maar dan bots je wel eens en kon ik mijn gevoeligheid niet altijd als een meerwaarde zien. Nu wel! Mijn sterke intuïtie & sfeerfeeling zet ik nu in als kracht om aan te voelen wat kinderen, jongeren, ouders, leerkrachten nodig hebben. Op een creatieve, beeldende en speelse manier! 

 

Hieronder vind je mijn aanbod!