Werkgeluk!

 

Vanaf nu ook loopbaanbegeleiding bij Studio Zo Helder!

 

Ik ben steeds gepassioneerd bezig geweest met groei & ontwikkeling. Binnen mijn eigen loopbaan in het onderwijs heb ik steeds elke kans op uitdaging aangenomen en creëerde ik zo mijn eigen pad. Door mijn jarenlange ervaring als ondersteuner en leidinggevende ben ik gegroeid tot een gedreven coach waar ik geniet van het empoweren van kinderen, jongeren & teams.

 

Zo ontdekte ik dat betrokken worden en deel uitmaken van persoonlijke groei en anderen kunnen aanzetten tot het maken van hun eigen weg, mij enorm veel energie geeft!

Die energie kan jou in beweging brengen en zo kan ik jouw anker zijn in het helder maken van jouw professionele vraagstukken.

 

Door mijn omgeving wordt ik omschreven als verbindend, authentiek en enthousiast. Professioneel ben ondernemend, bruggenbouwer, een ideeënfontein en ga ik graag vooruit.  Daarnaast kom ik helemaal in een verstillende flow wanneer ik één op één in verbinding kan gaan met mensen. Door het creëren van een vertrouwelijke sfeer kunnen we ontdekken wat jouw zingeving en werkgeluk is en dat in alle aandacht en eerlijkheid.

 

Dankzij mijn certificaat als loopbaancoach bij Better Minds at Work kunnen we samen aan de slag met behulp van VDAB loopbaancheques.

Zo kan ik nu ook jou een boost geven aan je zelfvertrouwen en je mee ondersteunen in jouw glunderen en groeien!