Workshops // Heldertocht!

In Studio Zo Helder zijn er nu ook sessies op woensdagnamiddag! Samen met andere kinderen kan je een namiddagje ontdekken en glunderen.  Je hebt de keuze om de sessies als losse beurten te volgen of gelijk het hele traject.

 

Wat gaan we doen?

Samen met andere kinderen ga je creatief en beeldend op tocht! We gaan we op zoek naar onze talenten, wat we lastig vinden, wat we fijn en belangrijk vinden. Kortom onze unieke eigenschappen die maken wie dat we zijn. We maken dromenvangers, krachtstokken, geluksdoosjes, schatteneilanden.... en zo veel meer.  Door verhalen, praatjes, spelletjes, bewegen en creëren, oefenen we ons zelfvertrouwen maar hebben we ook lekker ons 'mij-momentje'.

 

 

Deze namiddag voelen kinderen hoe krachtig het is om naar jezelf te kijken en naar anderen. Elke keer krijg je ook iets mee zodat je ook aan je mama/papa kan vertellen wat jij ontdekt hebt. 

 

Kom het mee ontdekken in onze Heldertocht!

Hieronder vind je de dagen en activiteiten:

Wanneer?

Telkens op woensdag van 13u30 tot 15u30

voor kinderen tussen 7 en 12 jaar

(maximum 10 kinderen)

Ook kleuters zijn welkom.
Geef een seintje en dan bespreken we het.

Waar?

Studio Zo Helder

Tichelmanstraat 12

2390 Westmalle

//

Het Helderhuis

Handelslei 174 bus 5

2980 St Antonius Zoersel

Ik doe mee!

Je kan je aanmelden via hanne@studiozohelder.be

 

Prijs?

per sessie: 20 euro

voor het volledige traject:  €100 (vooraf te betalen)

 

In de prijs zitten alle materialen die gebruikt worden voor de knutselwerkjes, drankjes en wat lekkers.


woensdag 30 januari

DIT BEN IK!

Vandaag gaan we op zoek naar onze sterke kanten, waar we goed in zijn en graag doen. Maar we hebben ook lastige kanten, de dingen waar we het best moeilijk mee hebben. Ken jij de jouwe al?

Je gaat naar huis met een eigen portret!


woensdag 20 februari

 

IN MIJN HART

Soms is je hart gelukkig, soms dapper, soms verdrietig, soms bang en soms heel trots. Je hart is een huis waarin al die gevoelens samenwonen. Hoe zien die gevoelens er dan uit? Zijn ze klein of groot? Welke kleur hebben ze? We ontdekken de verschillende emoties aan de hand van muziek, beeld, verhalen en beweging.


woensdag 20 maart

 

ZINTUIGENWANDELING

De lente komt piepen en dan worden onze zintuigen heerlijk geprikkeld. Vandaag trekken we de natuur in en gaan we op wandel. We ontdekken we alle mooie dingen die we kunnen horen, zien, ruiken, voelen en ...misschien ook proeven!

Het juiste adres komt later.


woensdag 10 april

SCHATTEN GRAVEN

Schatgravers is een heerlijk spel, een spel waar we gaan we graven naar geluk en complimenten. Het is een spel zonder winnen of verliezen, gewoon lekker samen ontdekken. Je zult tijdens het spelen merken dat dit spel je zelfvertrouwen versterkt, je verbindt met de andere spelers en dat je meer oog krijgt voor klein geluk. Ja. Zoveel!

Klaar om overgoten te worden van complimenten?


woensdag 15 mei

STOKKEN EN STENEN

Wat heb jij nodig om te durven, om er voor te gaan? Of heb jij al een manier gevonden? Benieuwd naar jouw trucjes of tips! Samen zoeken we naar wat er voor jou kan werken en gaan we ze ook écht maken. Misschien kan jij wel een krachtstok, durfglitterstok, moedsteen of krachtparel gebruiken… Kom we maken er een!


woensdag 12 juni

KALMAAN

Soms mag het ook wel eens even kalmpjes aan…gewoon zo’n momentje van rust. Sommige kunnen dit zo goed, zij weten wel wat er werkt. Maar sommige vinden dit ook kei moeilijk! ‘Help, moet ik dan stilzitten?!’

We onderzoeken enkele manieren zodat jij nieuwe trucjes leert kennen…Heerlijk!