Het begint allemaal met het ontdekken wie je zelf bent!

Workshops // Heldertocht!

Wil jij je ook krachtiger voelen? Of wil jij wel eens wat meer ontdekken over jezelf? In Studio Zo Helder is het mijn missie om samen op zoek te gaan naar wie jij nu echt bent. En wat is er leuker om dit samen met anderen te doen op een creatieve en avontuurlijke manier!

Elke maand is er een workshop waar we creatief en beeldend op zoek gaan naar onze talenten, wat we lastig vinden, wat we fijn en belangrijk vinden. Kortom onze unieke eigenschappen die maken wie dat we zijn.

En laten we allemaal anders zijn op onze eigen mooie manier.

Door het alleen al mooi te vinden, wordt het mooi.

 

We maken dromenvangers, krachtstokken, geluksdoosjes, schatteneilanden.... en zo veel meer.  Door verhalen, praatjes, spelletjes, bewegen en creëren, oefenen we ons zelfvertrouwen maar hebben we ook lekker ons 'ik-momentje'.

 

Je hebt de keuze om de sessies als losse beurten te volgen of gelijk het hele traject.

 

Tijdens deze namiddag voelen kinderen hoe krachtig het is om naar jezelf te kijken en naar anderen. Elke keer krijg je ook iets mee zodat je ook aan je ouder(s) kan vertellen wat jij ontdekt hebt. 

 

Heel erg welkom in  onze Heldertocht!

Hieronder vind je de dagen en activiteiten:

#blijmetmij  #assertiviteitstraining #zinzoeker #groeienenglunderen

Wanneer?

Telkens op zaterdag van 13u30 tot 15u30

(maximum 10 kinderen)

Ook kleuters zijn welkom.

Waar?

Het Helderhuis

Handelslei 174 bus 5

2980 St Antonius Zoersel

Prijs?

25 euro per workshop

In de prijs zitten alle materialen die gebruikt worden voor de knutselwerkjes, drankjes en wat lekkers.

(doe je met alles sessies mee? Of heb je een broer of zus die meekomt?

Dan is er een korting op de prijs.)

 

 

Ik doe mee!

Je kan je aanmelden via hanne@studiozohelder.be

 

 


zaterdag  25 januari

DIT BEN IK!         -Mijn schatten in een portret-

Vandaag gaan we op zoek naar onze sterke kanten, waar we goed in zijn en graag doen. Maar we hebben ook lastige kanten, de dingen waar we het best moeilijk mee hebben. Ken jij de jouwe al?

Je gaat naar huis met je schatten in een portret.


zaterdag 8 februari

IN MIJN KLEINE HART     -Wat ik voel-

Soms is je hart gelukkig, soms dapper, soms verdrietig, soms bang en soms heel trots. Je hart is een huis waarin al die gevoelens samenwonen. Hoe zien die gevoelens er dan uit? Zijn ze klein of groot? Welke kleur hebben ze? We ontdekken de verschillende emoties aan de hand van muziek, beeld, verhalen en beweging.


zaterdag 14 maart

MIJN KRACHT     -Krachtstok-

Wat heb jij nodig om te durven, om er voor te gaan? Of heb jij al een manier gevonden? Benieuwd naar jouw trucjes of tips! Samen zoeken we naar wat er voor jou kan werken en gaan we ze ook écht maken. Misschien kan jij wel een krachtstok, durfglitterstok, moedsteen of krachtparel gebruiken… Kom we maken er een!


zaterdag 18 april

HIER & NU    -Zintuigenwandeling-

De lente komt piepen en dan worden onze zintuigen heerlijk geprikkeld. Vandaag trekken we de natuur in en gaan we op wandel. We ontdekken we alle mooie dingen die we kunnen horen, zien, ruiken, voelen en ...misschien ook proeven!

Het juiste adres komt later.


zaterdag 13 juni

KALMAAN     -weven, yoga, tekenen-

Soms mag het ook wel eens even kalmpjes aan…gewoon zo’n momentje van rust. Sommigen kunnen dit zo goed, zij weten wel wat er werkt. Maar sommige vinden dit ook kei moeilijk! ‘Help, moet ik dan stilzitten?!’ Nee, hoor!

We onderzoeken enkele manieren zodat jij nieuwe trucjes leert kennen…Heerlijk!

 

Deze workshop duurt langer dan anders  omdat je ook de tijd krijgt om te proeven van alle soorten me-time. We nemen onze tijd ;-)